despre mine

Bine ai venit pe site-ul meu!

Pentru orice problemă oftalmologică, te aștept să găsim împreună drumul către rezolvarea ei cât mai devreme, pentru a evita apariția oricăror complicații nedorite.

Dr. George Bucataru

medic specialist oftalmolog

Iti stau la dispozitie pentru orice intrebare legata de problemele oftalmologice.

Povestea mea

George Marius Bucataru

Numele meu este George Marius Bucătaru și în prezent sunt medic specialist oftalmolog la C.M.D.T.A. Dr. Nicolae Kretzulescu București.

Am absolvit Institutul Medico-Militar București, promoția „Constantin Brâncoveanu 300”, iar în anul 2016 am obținut titlul de doctor (MD) ) în urma susținerii lucrării de diplomă “Istoria ochelarilor și a aparatelor de măsurat acuitatea vizuală” sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Buda Octavian, preşedinte al EAHMH – The European Association for the History of Medicine and Health. În timpul facultății am participat și asistat la numeroase workshop-uri și conferințe ale Societății Studențești de Chirurgie din România, iar acum sunt membru al Societății Române de Oftalmologie și al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă. Cunoștințele acumulate îmi reamintesc că am participat la simpozioane, sesiuni de lucrări științifice și congrese care au constituit un prilej extraordinar pentru aflarea noutăților din lumea medicală și aprofundarea unor informații legate de patologia oftalmologică, deja cunoscute din activitatea mea practică.

De-a lungul stagiilor de practică efectuate pe parcursul perioadei de rezidențiat, am efectuat și asistat la consultații oftalmologice, începând cu prescrierea de ochelari și până la consultații în domeniul patologiei polului anterior și posterior, la stabilirea unui tratament medical sau chirurgical și la efectuarea unor diverse intervenții chirurgicale oftalmologice ce țin de polul anterior sau de chirurgia vitre-o retiniană.

 
 

Contacteaza-ma

Contact detail

  • bucataru.george.marius@gmail.com