Blu Yall -Prospect Picaturi Oftalmice

  1. Denumire, compoziție și clasa de medicamente din care face parte Blu Yall

Blu Yall se comercializează sub formă de soluție oftalmică. Ca și substanță activă, Blu Yall conține hialuronat de sodiu în concentrație de 0.15%. De asemenea, Blu Yall mai conține și soluție salină și acid hialuronic pentru echilibrarea preparatului.

  1. Indicații și contraindicații 

Acest produs reprezintă un substituent lacrimal. Soluția conținută de Blu Yall este sterilă și vâsco-elastică. Aceste proprietăți ajută la îndeplinirea funcției produsului, aceea de a proteja corneea în cazul sindromului de ochi uscat.

Ca și beneficii putem enumera:

  • O distribuție uniformă a picăturilor în jurul corneei
  • Uniformitatea vâscozității
  • Stabilitate mai bună a filmului lacrimal
  • Normalizarea tensiunii de suprafață a ochiului
  • Aderență mai bună pe celulele corneo-conjunctivale
  • Creșterea consistenței corneei

Acest produs reduce stresul mecanic la persoanele ce poartă lentile de contact. De asemenea, poate fi util în timpul procedurilor oftalmologice și chirurgicale. Produsul reduce strestul din mediu asupra ochilor, cum este spre exemplu cel exercitat de aerul condiționat, vânt sau frig, aerul uscat, poluare și de către fumul de țigară.

Având în compoziție substanțe ce protejează corneea, Blu Yall reduce stresul asupra văzului, cauzat de petrecerea unui timp îndelungat în fața monitorului sau a microscopului. De asemenea, poate ajuta și persoanele ce conduc vehicule pentru o perioada lungă de timp.

  1. Doze și mod de administrare 

Acest produs se administrează conform indicațiilor date de către medicul dumneavoastră oftalmolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *